Begeleiding bij scheiding

De aanleiding van je bezoek is waarschijnlijk niet leuk. Je staat op het punt te gaan scheiden of je bent net gescheiden.

Maar, wat goed dat je deze website bezoekt! Je bent op zoek naar mogelijkheden om de schade voor je kind zoveel mogelijk te beperken.

Als kind van gescheiden ouders weet ik dat een scheiding gevolgen heeft voor de rest van je leven. Het verlies draag je op de achtergrond altijd met je mee. Met een goede begeleiding die de verwerking in gang zet, kunnen problemen door de scheiding worden voorkomen of verminderd.

Ik heb mij gespecialiseerd in Kind en Scheiding, omdat mijn hart daar ligt. Als erkend coach van De Kinderen Scheiden Mee (methodiek het Zandkastelenprogramma®) begeleid ik kinderen in deze voor hen heftige periode. Ik wil zowel ouders als kinderen een steuntje in de rug bieden tijdens en na de scheiding.

Ik kan jou en je kind helpen bij:

Samen met de gemeente Alblasserdam en Vivenz heb ik het programma Samen Verder opgezet, waarmee ik Alblasserdamse kinderen die met een echtscheiding te maken krijgen kosteloos kan begeleiden.

Belangrijk: beide gezaghebbende ouders moeten toestemming geven.